Op woensdag 14 juni is het nationale Buitenspeeldag. Nederland is dan één grote speelplek. We zijn op zoek naar inwoners die ook een Buitenspeeldag willen organiseren, groot of klein. Buitenspelen is belangrijk!

In elk dorp waar een Buitenspeeldag wordt georganiseerd, stellen wij een gouden speelpakket beschikbaar om uit te delen, zodat de Buitenspeeldag nog leuker wordt. 

Als u zich heeft aangemeld, nemen we u mee in de berichtgeving hierover om zo zoveel mogelijk kinderen en (groot)ouders aan het spelen te krijgen op 14 juni.

Thijmen, de kinderburgermeester, heeft als motto 'Samen Buiten' en zet zich ook in voor een geslaagde Buitenspeeldag.

Buitenspeeldag, kinderen, buitenspelen

Aanmelden

Wilt u de Landelijke Buitenspeeldag onder de aandacht brengen in uw buurt? Meld uw initiatief voor 13 juni aan bij j.vangrootel@overbetuwe.nl. Meld uw initiatief voor 2 juni aan om in aanmerking te komen voor het speelpakket van kinderburgemeester Thijmen, om de activiteit te ondersteunen.

Fotowedstrijd

In het kader van het thema 'Samen Buiten' organiseert kinderburgemeester Thijmen een fotowedstrijd. Mail daarvoor de leukste 'Samen Buiten' foto naar thijmen@kinderburgemeesteroverbetuwe.nl. Thijmen zal deze vervolgens toevoegen aan zijn Instagramaccount @kinderburgemeester_overbetuwe(externe link). De fotowedstrijd loopt nog tot en met 18 juni, daarna kiest Thijmen de leukste foto uit en krijgt de maker een presentje.